A DAY INSIDE

IMG_05362(3)IMG_05462(2)

Hejsan! Förlåt för sen uppis idag, jag har stått i köket hela förmiddagen och provat lite nya recept. Både en efterrätt och en frukost, om det blir lyckat ska ni få recepten lite senare. Idag har jag inget planerat utanför lägenheten så jag springer runt i tofflor och riktigt njuter av allt det gråa utanför fönstret. Det är så mysigt när man ändå bara tänkt vara inne hela dagen! Nej, nu ska jag sätta mig och planera lite roliga inlägg för resten av veckan, jag tror att ni kommer gilla det som kommer upp i kväll! / Hi there! Sorry for the late update today, I’ve been in the kitchen all morning trying some new recipes. Both a dessert and a breakfast, if they are tasty I’ll share the recipes later. Today I have nothing planned outside the apartment so I’m walking around in my slippers and really enjoying all the gray outside my window. It’s so cozy when you’re supposed to be inside all day! No, now I’ll sit down and plan some fun posts for the rest of the week, I think you’ll like what I have planned for tonight!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!