MY PLANS FOR THE FUTURE

weddingplanner1 weddingplanner2 weddingplanner3

All pictures from Pinterest

Nu ska jag äntligen berätta för er om mina framtidsplaner! Det ”stora” jag gjorde som jag skrev om här om dagen var att jag sa upp mig från Blomsterriket. Från början skulle jag jobba ända tills dagen innan vi ska flytta till Australien men nu har jag bestämt mig för att bara jobba året ut och sedan i Januari kommer jag börja utbilda mig till Bröllopskoordinator och designer! Utbildningen är 6-12 månader beroende på vilket takt man vill jobba i och har sin bas i London så jag kommer att läsa på distans parallellt med att jag bloggar både i Sverige och Australien. Så, hur taggad är jag? Sååååhäääär taggad! Jag är så himla glad att jag äntligen har kommit på vad jag vill göra med mitt liv och att jag ska börja så snart. Ända sedan jag kom på det i början av sommaren har jag haft ett slags lugn i kroppen som jag inte tror att jag har haft sedan jag var liten. Utbildningen heter ”Wedding Planning, Styling & Design” och man lär sig allt från färgkartor och ljussättning till hur man lägger budget, hur brudars tankegångar kan gå (haha), kontraksskrivning och hur man bygger ihop ett perfekt team att jobba med. Jag som älskar att planera, organisera, göra fint och allt som har med romantik att göra tror att det här kommer passa mig perfekt. När jag är klar med utbildningen ska jag göra allt för att få ett internship eller assistentsjobb hos en bröllopskoordinator i Australien. Så, nu vet ni vad som väntar mig i framtiden! (:

Now I can finally tell you about my future plans! The ”big” thing I did the other day was that I quit my job in the flowershop. From the beginning, I was going to work until the day before we are moving to Australia but now I decided to just work until New Years and then in January I will study wedding coordinating and design! The program is 6-12 months depending on the pace you want to work in and is based in London so I will study everything on the computer in both Sweden and Australia. So, how psyched am I? Thiiiiiiis psyched! I’m so happy that I have finally figured out what I want to do with my life and that I can start so soon. The program is called ”Wedding Planning, Styling and Design” and I’ll learn everything from the color maps and lighting to how to put togheter a budget, how brides brains work (haha) how to build up a perfect team to work with. Since I love to plan, organize, make things beautiful and everything that has to do with romance I think this will suit me perfectly. When I finish training I’ll do anything I can to get an internship or assistant job with a wedding coordinator in Australia. So, now you know what awaits me in the future! (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Åh vad roligt!! 😀 Det verkar ju hur kul som helst! Lycka till 🙂

  Elinor 2014-10-25 00:53:15
  Svara
 • I was listening to some Jeffrey Gaines music on youtube and I stumbled on a sweet scene called ”Jeffrey Gaines wedding song” where he is asked to sing for the couple on the beach his cover of ”First time ever I saw your face” and you can hear the waves from the sea, how do you like something like that?

  Aaron 2014-10-24 11:04:06
  Svara
 • Åh, det där låter ju helt fantastiskt! Tror verkligen det är din grej! Och lite avis blir jag, har alltid älskat allt som har med bröllop att göra och faktiskt själv varit sugen att arbeta med det 😉

  Saga 2014-10-23 22:22:14 http://sagasplace.tumblr.com/
  Svara
 • Åh vad spännande! Tror som många andra att det kommer passa dig väldigt bra, känns som du har öga och känsla för sånt där. Hoppas verkligen du kommer trivas med utbildningen och allt därtill! 🙂

  Emmy 2014-10-23 22:17:58
  Svara
 • Åh, jag tror att det kommer passa dig så himla bra Fanny! Stort lycka till. Kram!

  SOFIA 2014-10-23 15:49:39
  Svara
 • Wow det låter fantastiskt roligt, och jag tror det kommer att passa dig perfekt! :)) och om du lär dig något kul får du mer än gärna tipsa, jag ska nämligen gifta mig i sommar ☺️

  Lovisa 2014-10-23 14:24:21
  Svara
 • Passar dig perfekt!!! All lycka i framtiden 🙂 Det kommer gå finemang.

  Marja 2014-10-22 21:02:17
  Svara
 • Du kommer att briljera! Lycka till!

  Anneli 2014-10-22 20:41:35
  Svara
 • Åhhh vad glad jag blir för dig!! Stort grattis och lycka till, jag håller med alla andra i kommentarsfältet detta är något som kommer passa dig perfekt, härligt!

  All lycka till Fanny det kommer bli så bra.. kom och tänka på filmen : bröllopsduellen och deras ”weddingplaner” jag kan tänka mig dig som en lika duktig och framgågnsrik.. det visar du med bloggen;)
  kram!

  ariana 2014-10-22 20:12:48
  Svara
 • Vilket otroligt roligt jobb som jag tror kommer passa dig som handen i handsken! Grattis! Måste kännas skönt att ha hittat det där lugnet.. Jag tycker precis som du om att planera, organisera och allt vad det innebär, och kände när jag läste detta att det lät som ett väldigt roligt och intressant jobb! Du vet inte om det finns någon liknande utbildning i Sverige? Vill helst inte ha alltför mycket av min utbildning på engelska… Lycka till!

  Sofie 2014-10-22 20:09:05
  Svara
 • Men åh det där lät ju som rena rama drömjobbet!! Men hur fungerar det om du läser det som en distanskurs? det kommer väl innehålla praktiska moment och så vidare eller? 🙂

  maria 2014-10-22 20:08:22 http://mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Stort grattis, detta känns verkligen som något för dig! Tror tänka mig att du kommer bli en ytterst bra bröllopsplanerare! Ska bli roligt att följa. Jag började läsa freds- och konfliktvetenskap nu i höst så jag minns mycket väl det där lugnet man fick när man insåg vilken väg man ville gå i livet. Det var som om allting bara klaffade. Hursomhelst, glad för din skull! Känns som en otroligt roligt och glädjefyllt yrke – jag menar, du kommer ju att få dela folks allra lyckligaste dag i livet flera gånger om.

  emelie 2014-10-22 19:59:47
  Svara
 • Oj wow! Låter verkligen superroligt och intressant! Och helt suveränt att du kan göra det på distans också 🙂 Hoppas du kommer trivas! 🙂

  Linnéa 2014-10-22 19:41:22 http://www.lilislane.com
  Svara
 • Fantastiskt roligt att du har hittat något som passar dig som handen i handsken! Jag är säker på att du kommer bli jätteduktig, se bara på din otroligt välgjorda blogg. Den har allt: fina fotografier, genomtänkta inlägg, snygg design, vårdat språk, personlig touch och variation på innehållet. En godispåse med alla favoritbitar helt enkelt.

  Sist men inte minst, grattis och stort lycka till!

  Jonna 2014-10-22 18:50:36
  Svara
 • Ååh låter verkligen som om att det är något som kommer passa dig! Älskar när man äntligen kommer på vad man vill göra och sen att man kan göra det till verklighet är ännu bättre för vem vill inte jobba med sin dröm? 😀
  Haha först när jag såg alla bröllopsbilder så trodde jag nästan att du och Jesper planerat att gifta er och att det var din stora hemlighet!
  Kram på dig och stort lycka till!

  Sandra 2014-10-22 18:05:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!