RECEPT: GRILLAD HÖSTSALLAD MED FIKON

IMG_03672 rec2 . . . .

Bloggbilder hv1414

 

Här har ni den perfekta förrätten eller lunchen nu under hösten! Så galet god och jag älskar mixen av sött och salt. Jag gjorde denna som förrätt på Jespers försenade födelsedagsmiddag när han kom hem i söndags. Persikor kan vara lite knepigt att få tag i nu så hittar du inte färska kan du ta konserverade halvor! Även osten och salladen kan man byta ut till något man gillar bättre om det nu skulle vara så men jag tycker att detta är den bästa kombon (:

This is the perfect starter or lunch this fall! So good and I love the mix of sweet and salty. I made this as an appetizer at Jesper’s late birthday dinner when he got home last Sunday. Peaches can be a bit tricky to get hold of now so you can’t find fresh, you can take canned halves! The cheese and the salad can be exchanged for something you like better too if thats the case but I think this is just perfection (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!