AFTER BEACH LOOK

Outfits Oktober 201419

Klänning: Nelly (här), Sandaler: Deischmann, Solglasögon: Le Specs (här)

Dress: Nelly (here), Sandals: Deischmann, Sunglasses: Le Specs (here)

En liten ”After Beach-look” från LA när vi stannade kvar efter en heldag på stranden för att titta på solnedgången. Alla dessa magiska solnedgångar, som jag saknar dem! Här hemma är man glad om man ens får se solen alls under dagen, haha. Nu ligger jag i soffan och kikar med ett halvt öga på nyhetsmorgon och ett halvt öga på veckans planering. Idag jobbar jag till sent men sedan är jag ledig resten av veckan. Jag har en massa mysiga kompisdater och pojkvänsmys inplanerat. Jag måste ju vara den enda människan i världen som faktiskt är mer taggad på att ta mig ut och göra grejer på hösten/vintern än på sommaren, haha. Nu är det dags att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobb!

Förresten! I morgon ska jag (äntligen!) berätta för er om mina framtidsplaner. Vad jag har bestämt mig för att bli ”när jag blir stor”, vad jag ska plugga och vad jag planerar att jobba med i Australien. Så glöm inte att kika in då (och innan också förstås, haha)! 

Here is a ”After Beach” look from LA when we stayed after a whole day at the beach to watch the sunset. All these magical sunsets, I miss them so much! Here at home I’m happy if I get to see the sun at all during the day, haha. Now I’m lying on the couch looking over my weekly planning. Today I’m working late, but then I am off for the rest of the week. I have a lot of cozy lunch dates and boyfriend time planned. I have to be the only person in the world that is actually more eager to get out and do stuff in the fall/winter than during summer, haha. Now is the time to jump into the shower and get ready for work! By the way, tomorrow I’m going to tell you about my future plans and what I have decides to study!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!