TIP: MY FAVORITE INSTAGRAMS

För några månader sedan la jag ju upp ett inlägg med några av mina Instagramfavoriter (ni hittar inlägget här) och här kommer ett gäng till. Man samlar ju på sig inspirerande konton hela tiden så jag kände att det var dags för en liten uppdatering här. Hoppas att ni hittar någon ny, inspirerande person att följa!

A few months ago I published a post with some of my Instagram favorites (you can find the post here), and here are some more. I find new favorites that I love all the time so I felt it was time for a little update here. I hope you’ll find a new, inspiring person to follow!

insta1

@GARYPEPPERGIRL – Nicole Warne har sedan länge varit en av mina favoritbloggare. Hon bjuder alltid på fantastiska, ibland nästan overkliga, bilder och ser alltid välklädd och fin ut. Tyvärr så uppdateras inte hennes blogg så ofta så då är det ett bra alternativ att följa henne på Instagram där hon delar med sig av sina looks, sina resor och sin vardag.

insta2

@HELTENKELT – Fantastiskt fina och inspirerande bilder från hennes hem och lite andra fina ting och miljöer med.

insta4

@AMBERFILLERUP – Här har ni hårinspiration till max! Denna tjejen har alltid helt galna flätor och frisyer som man skulle ge sin högra hand för att få ha på huvudet bara en kväll. Hur hon lyckas? Ja det är ett mysterium för mig men det är väldigt fint att se på!

insta6

@MIJA_MIJA – Londontjej med inspirerande vardag och inspirerande stil. Här hittar man allt från snygga kläder och mysbilder till London och inredningsinspiration. Allt man älskar, med andra ord!

insta3

@WHITELIVINGETC – Ett typiskt svenskt hem, så mycket vitt, vitt, vitt! Denna tjej delar med sig av bilder från sitt hem dagligen och man blir alltid lika inspirerad. Inredningsinspo när den är som absolut bäst!

insta5

@HAPPILYGREY – Tjejen med kanske den snyggaste stilen jag vet. Jag kan inte låta bli att älska alla hennes outfits sönder och samman! Det som är bäst är att hon inte har en speciell stil, utan det känns väldigt varierat och kul.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!