ON THE TOP OF MY WISHLIST – CAMEL COAT

camel-coat

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. 

Högst upp på min önskelista just nu ligger en kamelfärgad kappa. Jag tycker att det är så himla fint ihop med svart, vitt och andra bruna toner och nyanser. Och hur snygg skulle man inte vara bland alla höstlövsklädda löv i denna? En måste helt enkelt, nu ska jag bara hitta den perfekta.

On the top of my wish list right now is a camel coat. I think it works so good with black, white and other brown tones and shades. And how nice would it look among all the autumn leaves? Simply a must, now I just have to find the perfect one.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ja, de är ju hur snygga som helst om man matchar dem rätt. Jag tror att jag själv skulle se lite tantig ut i en sån dock 😉

    Sandra 2014-10-20 13:16:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!