CANADA

IMG_04642 IMG_04712

Äntligen har jag tagit tag i att köpa mig en Acne Canadahalsduk. Jag har gått och klämt, känt och funderat på den i flera år men nu äntligen investerade jag i en svart. Jesper fick en grå av mig i födelsedagspresent också så vi kan bytas av lite beroende på vad man har på sig. Så himla nöjd! Igår gjorde jag förresten något stort, jag tog ett beslut och gjorde något som kommer förändra mycket för mig. Det var superläskigt men jag är så himla glad att jag gjorde det! Jag ska berätta mer om det i ett helt inlägg senare (: Ha en fin måndag alla!

Finally I bought myself a Acne Canada Scarf. I’ve thought about it for years but now finally I invested in a black one. I gave Jesper a gray one for his birthday too. So happy with it! Yesterday I did, by the way, something big, I made a decision and did something that will change much for me. It was super scary but I’m so glad I did! I’ll tell you more about it in a whole post later (: Have a great Monday everyone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny 🙂

  Jag är själv inne på att köpa en Canada-halsduk.
  Men jag vet inte vilken färg :/ jag har en mörkblå kappa, ljusgrå kappa och sen ännu en mörkblå jacka.

  Vilken färg har du valt?
  Rekommenderar du att man ska satsa på en Canada-halsduk?
  Några tips?

  Kram Sofia

  Sofia 2015-01-08 20:37:04
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej!

   Jag tycker absolut att det är en bra investering. Jag har inte ångrat min en sekund! När det kommer till färg så måste jag säga svart. Det känns jättetråkigt men den är absolut mest användbar. Jag och Jesper har ju två tillsammans, en grå och en svart och jag trodde att jag skulle använda den gråa hela tiden då jag tycker den är snyggare men icke. Jag använder den svarta 9 av 10 gånger! Så ja, svart svart svart 😉

   Kram!

   Fanny Staaf 2015-01-09 16:34:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!