DIY: HÖSTKRANS MED KOTTAR

IMG_04452(2)

Dags för ett nytt DIY nu när det är höst och finns tid för lite pyssel igen. Denna gången knåpade jag ihop en egen höstkrans av sådant jag hittat i skogen. Lite olika kottar och så letade jag som en galning efter ekollon men jag hittade bara några små tyvärr. Ekorrarna hann före! Sedan köpte jag bommulsblommor från jobbet och använde i också. Men man kan ha i lite vad man vill! Sedan som ni ser så ”slog mina kottar ut” över natten (inget jag hade räknat med, haha) så ett tips kan vara att låta dem torka ordentligt inomhus innan man limmar på dem då några blev uttryckta av kompisarna. Däremot tyckte jag att det var finare när de var utslagna så jag blev glad ändå! Detta är i alla fall superenkelt och går snabbt att göra.

Time for a new DIY now that it’s fall and I have time over for some crafting again. This time I put together my own autumn wreath of things I found in the woods. Some cones and I was looking like crazy for acorns but I only found a few small ones. The squirrels beat me to it! Then I bought cotton flowers at work and used too. But you can have whatever you want! Then as you can see my cones ”struck out” overnight (nothing I had expected, haha) so a tip is to let them dry completely indoors before you glue them on. However, I liked them better like this so I was happy anyway!

Bloggbilder hv1415

1. Du behöver: En kransstomme, vackra kottar och andra höstgrejer, limpistol, kaffebönor och hushållssnöre.

1. You need: a wreath body, beautiful pine cones and other autumn stuff, glue gun, coffee beans and string.

2. Limma på alla kottar, nötter och liknande på kransen så att den är täckt.

2. Glue all the cones and nuts onto the wreath so that it’s completely covered. 

3. Ta kaffebönorna och limma fast dem i alla små hål som inte kottarna kan täcka.

3. Take the coffee beans and glue them in the small wholes that the cones can’t cover. 

4. Vira ett snöre/band om och knyt små rosetter om du vill.

4. Wrap a piece of string/ribbon around and tie small bows if you want to.

Bloggbilder hv1416

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Wow! Var har du köpt stommen? 🙂

  M 2014-10-22 21:31:15
  Svara
 • Excuse me I have a question to ask you concerning, your hair you make for them what?
  Locks or coloring ?

  Camille 2014-10-19 21:12:51
  Svara
 • Fiiiin Fanny!! Jag måste också göra en höstkrans kände jag nu!!! 😀 <3

  Emelie 2014-10-19 20:33:13 http://emeliewallstedt.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!