NR. 2 WITH ELLOS – SUNDAY BRUNCH LOOK

Outfits Oktober 201413 IMG_94442 Outfits Oktober 201415 IMG_94032(2) Outfits Oktober 201414 IMG_94252

Kappa: Ellos, Klänning: LOVE, Boots: Sarenza

Coat: Ellos, Dress: LOVE, Boots: Sarenza

Här är min andra look i samarbete med Ellos! Denna vecka körde jag på en liten helginspirerad ”Söndagsbrunch”-outfit. Jag tycker denna kappa är så himla söt och den passar perfekt för en sväng på stan en solig lördag eller hem till middagen hos mormor. Ni hittar kappan här. 

Here’s my second look in cooperation with Ellos! This week i styled a weekend inspired ”Sunday Brunch”-outfit. I think this coat is so cute and perfect for a walk around town a sunny Saturday or for dinner at grandma’s. You can find the coat here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!