THURSDAG NIGHT

IMG_02502 IMG_02132 IMG_03102 IMG_02432 Vardagsbilder höst & vinter 201413 IMG_03232 IMG_03022

Jag och Matilda hade en så himla mysig kväll igår! Vi lagade middag, såg på film och pratade en massa inredning, foto och inspirationskällor. Gud så jag kommer sakna henne när jag flyttar! Nu är jag i alla fall äntligen hemma för dagen, jag har sprungit ärenden hela förmiddagen. Dags att slå sig ner och inta ”kontorsmode”, jag har en massa planering att göra, listor att skriva och saker att fixa men jag älskar varenda liten del av det!

Me and Matilda had amazingly cozy evening yesterday! We cooked dinner, watched a movie and talked a lot about interior design, photography and inspiration. God, I’ll miss her like crazy when I move to Australia! Now I finally got home for the day, I have been running errands all morning. Time to settle down and settle into ”office mode”, I have a lot of planning to do, lists to write and things to fix but I love every part of it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!