3 FILMTIPS TILL HELGEN

filmtips

We Bought A Zoo, ♥ ♥ ♥ ♥ 

Så mysig film! Den handlar om en familj som, precis som titeln avslöjar, köper ett zoo och försöker rusta upp det och få dit besökare igen efter att det har legat nere i många år. Filmen har lite av allt (som känns relevant för ett drama/komedi) och är en riktig mysfilm som känns varm och lättsam utan att bli ytlig och på gränsen till fjantig som många andra lätt blir. Filmen är dessutom baserad på en verklig historia!

The Song, ♥ ♥ ♥ ♥ 

Denna såg vi på biopremiären i Los Angeles så jag tror tyvärr inte att den finns att få tag på här i Sverige än men jag tyckte i alla fall att den var väldigt bra. Den är ganska lik ”Walk the line” men jag tyckte att den var bättre då den hade mer värme och känslor i även fast mycket är elände i denna med. Den handlar om en singer-songwriter’s liv med upp och nedgångar och allt som händer när karriären tar fart och tar upp mer och mer tid medan gamla värderingar och prioriteringar suddas bort. Det är en ganska hemsk och tragisk film men som jag skrev tidigare så har den ändå en värme i sig som gör att man bara vill se mer.

Philomena, ♥ ♥ ♥ ♥ 

När Philomena gick på bio ville jag se den men det blev inte av. Sedan dess har den kommit upp som förslag på nästan varenda filmkväll jag och Jesper har haft men det har aldrig blivit av att vi har sett den, för än nu. Jag gillade den supermycket! Det är en väldigt bra och rörande (verklig) historia och jag tokälskar karaktärerna, speciellt Philomena. Jag skrattade och grät om vartannat, detta är verkligen en film som alla borde se, oavsett filmsmak!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fanny have you seen ”Her” with Scarlett and Joaquin Phoenix? She plays a computer operating system, it’s one of the best movies I’ve ever seen.

  Aaron 2014-10-19 09:16:50
  Svara
  • Svar på Aarons kommentar.

   I saw a small part of it when my boyfriend watched it a few months ago, maybe I need to give it a real chance then! 🙂

   Fanny Staaf 2014-10-19 09:58:53
   Svara
 • Härligt, nu har man några filmer till att se 😀

  Cherie | Börja Spring 2014-10-17 09:24:04 http://www.borjaspring.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!