INTERIOR WANTIES

inredning

 

Everything from H&M Home, Artilleriet, Ellos & Granit

Jag har riktig inredningsabstinens just nu! Eftersom att vi bara kommer bo i lägenheten några månader till så känns det lite dumt att köpa ny inredning som jag förmodligen kommer ha tröttnat på när vi kommer hem igen. Det är skönare att få börja om från början då! Men sooom det kliar i fingrarna varje gång jag ser en snygg kudde, ljuslykta eller filt. Just nu är jag väldigt inne på guld, jag tycket att det är supersnyggt ihop med vitt och gröna växter. Det får nog bli en guldig jul hemma hos oss i år!

I have real interior design abstinence right now! Since we will only stay in the apartment for a few more months it feels a bit silly to buy new furnishings that I will probably get tired of before we get home again. It’s much better to get a fresh start from scratch then! But I really have to keep myself togheter every time I see a beautiful pillow, lantern or blanket. Right now I’m very into gold, I it works great together with white and green plants. We will probably have a golden Christmas at home this year!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!