JANE KOENIG

IMG_00252

NEW NECKLACE FROM JANE KOENIG, YOU’LL FIND IT HERE

Godmorgon! Onsdag och en ledig dag framför mig. Jag ska iväg med familjen på en liten utflykt nu på dagen och i kväll kommer Emma hit på vinkväll! Jesper åkte till Göteborg igår och ska vara borta enda tills på Söndag (buhuu) så jag ska försöka hålla mig så sysselsatt bäst jag kan, tycker egentligen att det är lite jobbigt att vara ensam så länge! Är en liten räddhare om kvällarna, haha. Men natt nummer 1 klarade jag i alla fall bra. Annat jag ska passa på att göra i veckan är att höstpyssla lite (det kommer ett nytt DIY-inlägg), ha filmkväll med Matilda, springa en runda på stan för att köpa en fin halsduk och vara kungen över fjärrkontrollen. Men nu ska jag starta dagen!

Good morning! Wednesday and I have a day off in front of me. I’m going away with my family on a little trip today and tonight Emma will come here to have a few glasses of wine with me! Jesper went to Gothenburg yesterday and will be there until Sunday (buhuu) so I’ll try to keep myself busy the best I can until then, I don’t really like being alone for so many days! I’m always afraid at night, haha. Otherwise this week I’ll take the opportunity to do some crafts, have a movie night with Matilda, buy a nice scarf and be the king of the remote control. But now I’ll start my day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!