TREASURE

IMG_79522

Jewelry from ALDO, Forever21, Kate Spade New York and iPhone case from H&M

När jag var i Los Angeles gick jag lös på smycken. Jag älskar ju enkla och diskreta smycken men det kändes som att jag alltid bara använde samma så jag gjorde en rejäl påfyllning i samlingen. Mycket hittade jag riktigt billigt på ALDO och Forever21 som får hålla så länge det håller men investerade även i ett par lite dyrare armband och örhängen från Kate Spade. Det ska bli så roligt att få välja från allt detta varje morgon nu! Det kommer bli mycket enklare att göra outfiten lite mer unika och få dem att skilja sig mer från varandra.

When I was in Los Angeles I bought a lot of jewelry. I love the simple and subtle jewelry but it felt like I always just used the same pieces so I made a big refill of my collection. I found a lot of it really cheap at Aldo and Forever21 but I also invested in a couple more expensive bracelet and earrings from Kate Spade. It will be so much fun to get to choose from all of these every morning now! It will be much easier to make the outfits a little more unique and make them differ more from each other.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!