VENICE

IMG_63762 Outfits Oktober 20147 IMG_63562 Outfits Oktober 20145 IMG_63972 Outfits Oktober 20146 IMG_60672

Klänning: LOVE, Skor: Nelly, Clutch: Forever New

Dress: LOVE, Shoes: Nelly, Clutch: Forever New

Detta var en helt magisk solnedgång vid Venice Beach. Vi såg flera men av någon anledning då kändes denna speciell och dubbelt så vacker som de andra. Nu är jag precis hemkommen från jobbet och ska slå mig ner i soffan för en kväll i äkta söndagsstil. I morgon börjar en ny vecka! Ha en fin kväll hörni ♥

This was an absolutely magical sunset at Venice Beach. We saw several but for some reason, this one felt special and twice as beautiful as the others. Now I’m just back from work and are going to spend the evening on the couch, true Sunday style. Tomorrow a new week is starting! Have a nice evening y’all ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!