Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HÖSTLÖRDAG

IMG_00412 IMG_01822 IMG_00702 IMG_01632 IMG_95662 Vardagsbilder höst & vinter 201412 IMG_01682 2 IMG_01362 IMG_01522 IMG_95762 IMG_01852

Vi hade en så himla mysig lördag igår! Det är väldigt sällan jag är ledig en helgdag utan att jag har något planerat och dessutom sken solen så vi tog en runda på stan, strosade runt bland alla höstlövsklädda träd och tog afternoon tea på Tea & Garden vid Odenplan. Så himla mysigt med en massa kvalitetstid! Idag är jag tillbaka på jobbet igen efter några dagar ledigt, tänk att jag snart slutar här! Känns superkonstigt att jag inte kommer ha mitt gamla vanliga schema och vardag längre. Men det ska bli otroligt spännande och roligt!

We had an amazingly Saturday yesterday! It’s not very often I’m free a weekend and additionally the sun was shining so we took a round around town, walked around and had afternoon tea at Tea & Garden at Odenplan. So cozy with a lot of quality time! Today I am back at work again after a few days off, It’s crazy I’ll quit this job soon! Feels super weird that I won’t have my usual schedule and everyday life anymore. But it will be incredibly exciting and fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!