RICOTTA PANCAKES WITH HONEYCOMB BUTTER

IMG_79752 IMG_80082  rec3 . . . .Bloggbilder hv1413

Här har ni den perfekta frukosten att överraska familjen/vännerna/pojkvännen med i helgen! Jag är egentligen inte så mycket för amerikanska pannkakor då jag ofta tycker att de är torra och smaklösa men vi fick så himla goda med ricotta i och honungssmör till på vårt favoritfrukostställe i LA så jag var bara tvungen att försöka göra egna nu när jag kom hem och jag lyckades faktiskt! Det trodde jag aldrig. Houngssmör kan ju vara den godaste pannkakstoppingen jag någonsin smakat, kommer aldrig att vilja ha något annat nu, haha. Banan gör sig också superbra till. Ha en trevlig helg nu alla fina!

Here you have the perfect breakfast to surprise your family / friends / boyfriend this weekend! I’m not much for American pancakes because I often find them are dry and tasteless, but we got so yummie ones with ricotta in them and honeycomb butter at our favorite breakfast place in LA so I just had to try to make my own now when I got home and I they turned out great! I never thought they would. Honeycomb butter may well be the tastiest pancake topping I’ve ever tasted. It also tasted really great with banana. Have a great weekend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!