FÖDELSEDAGSKALAS

IMG_78242 Vardagsbilder höst & vinter 201411 IMG_77462 IMG_78882 IMG_78292 Vardagsbilder höst & vinter 201410 IMG_79342

Godmorgon! Igår kväll var vi och firade mitt fina lilla kusinbarn Leo som fyllde 2 år! Det blev hembakad tårta, bullar och kakor som Sofia hade gjort och en massa släktmys. Idag är det sådär otroligt grå och regnigt ute och jag ska iväg på ett möte klockan 10 men sedan ska jag hem och göra allt det där man alltid drömmer om att göra dessa gråa dagar när man har en massa annat på schemat. Jag ska gå i mjukisar och tofflor hela dagen, baka, läsa ut min bok och börja knåpa ihop min LA-guide medan jag dricker kopp efter kopp av mitt nya favoritte. Höstmys på högsta nivå!

Good morning! Last night we celebrated my lovely little cousin Leo’s 2nd birthday! We had homemade cake, buns and biscottis that Sofia had made and just had a cozy evening with the family. Today, the world looks so incredibly gray and rainy and I’m off to a meeting at 10 o’clock but then I’m going home to do everything that you always dream of doing these gray days when you have a lot of other things on the schedule. I’ll wear sweatpants and slippers all day, try out a new recipe, read my book and start writing my LA guide while I drink cup after cup of my new favorite tea. Cozy autumn day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad för sorts te gillar du?

  Vad heter ditt nya favoritte?
  Kram 🙂

  Sofia 2014-10-09 17:50:14
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Jag gillar alla söta och fruktiga teer! Mitt nya favoritte är Rabarber och Grädde 🙂 Jag tänkte fixa ihop ett inlägg snart med alla mina favoriter, det känns som att det passar nu på hösten!

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-10-09 18:41:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!