4 NEW ONES

Bloggbilder hv1411

Kimono: Sheinside, Blouse: H&M, Knitted: Sheinside, Jacket: Zara

Här är lite höstnyheter i min garderob! Blusen och jackan köpte jag i LA men kimonon och den stickade tröjan låg i ett paket och väntade på mig när jag kom hem. Den stickade tröjan är sådär perfekt stor och inte sticksig alls så jag har så gott som flyttat in i den de senaste dagarna. Jag har åkt till jobbet i den, haft den som mysplagg i soffan på kvällen och gått på möten i den. All-around-plagg! Jackan är också sååå fin på och mycket varmare än vad den ser ut. Den är mörkgrön även fast det kanske inte syns på bilden!

Here are some news in my autumn wardrobe! I bought the blouse and the jacket in LA but the kimono and the knitted sweater was in a package waiting for me when I got home. The knitted sweater is perfect is the perfect size and I have practically moved into it the last couple of days. I have gone to work in it, watched movies on the couch in it and attended meetings in it. All-around garment! The jacket is also sooo nice and much warmer than it looks. It is dark even though it may not be able to see it on the picture!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!