OLDIE GOLDIE

Outfits Oktober 201323

Outfit from last fall, Coat från Sheinside & Boots from Vagabond

Idag är jag riktigt trött på två grejer. 1. Jet lag. I USA var jag dödstrött varenda kväll och det enda jag kunde tänka på de flesta middagarna var sängen, och nu är jag så trött på morgonen så att jag knappt vet vad jag heter. Jag älskar att gå upp tidigt och få mycket gjort men trots att jag lägger mig i tid och klockan ringer samma tid som alltid så kan jag bara inte gå upp ur sängen. Jag har bett Jesper hjälpa mig att vakna lite så i morse vaknade jag av att han tryckte en frukostmacka (haha) i min hand och jag tänkte ”Smart, äter jag lite så vaknar jag säkert” men nej, tror ni inte att jag vaknar med otuggad macka kvar i munnen 10 minuter senare när klockan ringde igen? Hahaha. SÅÅÅÅÅ trött alltså. Nummer 2 är mig själv när det gäller bloggning på onsdagar. Det är alltid min första lediga dag på veckan då jag startar bloggplanering framöver och sådant och jag kommer alltid på en massa roliga inlägg jag ska skriva till alla dagar, förutom just onsdagen. Ibland har jag suttit och skrivit, fotat och grejat med bloggen hela dagen och sedan på kvällen slår det mig att ”Oj, inlägg för idag då?”. Detta är ett typiskt sådant inlägg som kommer upp då, haha. Hur som helst, nu ska jag promenera in till stan och köpa nya jeans, fixa ett ärende på banken och svänga förbi Metrokontoret och hämta upp lite grejer. Vi hörs senare!

Today I am really tired of two things. 1. Jet lag. In the US I was dead tired every night and the only thing I could think of most dinners was the bed, and now I’m so tired in the morning so that I barely know my own name. I love to get up early and get a lot of things done before everyone else start their day, but despite that I go to bed early and the alarm rings the same time as always I just can not get out of bed. I have asked Jesper help me wake up so this morning he pressed a breakfast sandwich (haha) in my hand and I thought ”Smart, if I eat a little I’ll probably wake up ’but no, I woke up 10 minutes later when the alarm went off again, with sandwich left in my mouth, Hahaha. SOOOOO tired. Number 2 is myself when it comes to blogging on Wednesdays. It is always my first day off every week when I start my blog plannin and I always come up with a lot of fun posts to write all the following day, besides Wednesday. Anyway, now I’ll walk into town and buy a pair of new jeans and swing by the Metro office and pick up some stuff. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!