SWIMSUIT

Los Angeles & Vegas 201412IMG_71792(29Los Angeles & Vegas 201411

Swimsuit from Nelly, Pictures from Malibu Beach

Jag är så himla nöjd med min nya baddräkt från Nelly! Jag har alltid tyckt att baddräkt är väldigt snyggt men aldrig haft någon själv i vuxen ålder, men när jag hittade denna i somras var jag tvungen att slå till. Jag fick inte tillfälle att använda den för än nu i Los Angeles dock, lite sent, men den får flytta med mig till Australien sen. Spets slår ju liksom aldrig fel, oavsett tillfälle och plats! Ni hittar den här. 

I’m so happy with my new swimsuit from Nelly! I have always loved swimsuits but never had one myself as an adult, but when I found this one this summer, I had to buy it. I did not get chance to use it until now in Los Angeles, however, a little late, but it gets to move with me to Australia. Lace lever goes wrong, no matter the occasion and location! You’ll find it here. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!