MY GROWING WISHLIST

col1 col3

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Eftersom att jag jobbade igår, idag och i morgon och jag inte har hunnit förbereda så mycket med inlägg pga. resan så blir det lite mer LA-material och sådana här plock de här dagarna fram till onsdag. Jag är så himla sugen på att ”blogga vanligt” igen och lägga upp tips, recept, höstoutfits, små guider osv. Jag får se vad jag hittar på till senare i veckan! Jag har i alla fall galet mycket nyheter i garderoben som jag vill fota, jag ska se om jag får ihop ett inlägg med all min LA-shopping nu de kommande dagarna! Ha en superfin måndag alla mina fina läsare, nu sticker jag till jobbet!

Because I was working yesterday, today and tomorrow and I haven’t had time to prepare that much with posts due to Los Angeles so you’ll get some more LA-material and collages like these until Wednesday. I am so eager to get back to ”blogging as usual” again and publish tips, recipes, autumn outfits, small guides etc.. I’ll see what I’ll prepare for later this week! I have a lot of news in my closet that I want to shoot, I’ll see if I get together a post with all my LA shopping now the coming days! Have a super nice Monday all my lovely readers, now I’m off to work!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!