MITT SEPTEMBER 2014

september2 september1 september3 september4 september5

Gud så mysigt det var att komma hem till Jesper igår! Som jag saknar honom varje gång jag är borta. Det blev en massa pussar och kramar och en riktig myskväll som det blir förlängning på i kväll. Jag var iväg direkt i morse och jobbade, jag har varit borta så mycket så jag känner att jag behöver jobba in några timmar. Det var inte det lättaste med jetlagen dock! När man kommer hem från Asien är det helt underbart att man är trött på kvällen och vaknar av sig själv riktigt tidigt på morgonen, från USA däremot vill man helst vara uppe hela natten och sova hela dagen, inte lika underbart. Här har ni i alla fall en liten samling av alla mina favoritmoments från September, nu är jag supertaggad på Oktober!

It was so nice to come home to Jesper yesterday! I miss him so much every time I’m away. There were a lot of hugs and kisses and a movie night that we’ll do a re run of tonight. I was off to work directly this morning, I’ve been away so much and I feel that I need to work in a few extra hours. It wasn’t that east with the jetlag though! When you come home from Asia, it is so wonderful that you are tired at night and wake up by yourself really early in the morning, from the United States, however, you like to be up all night and sleep all day, not that wonderful. Here you have a small collection of all my favorite moments from September, now I’m super psyched on starting October!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!