TIME TO GO

IMG_20352

Godmorgon! Idag är det dags att lämna detta fantastiska land och åka hem till Sverige igen. Jag vägrade acceptera att det var höst innan den här resan så jag ser faktiskt fram emot att komma hem och shoppa lite höstkläder, tända ljus hemma och se på film i höstrusket. Vårt flyg går inte för än vid 18 idag så vi ska checka ut, åka och äta brunch och sedan hänga lite på stranden innan vi börjar röra oss mot flygplatsen. Jag har tidsinställt inlägg åt er tills jag kommer hem, vi hörs från Sverige! / Good morning! Today it’s time to leave this beautiful country and go back home to Sweden. I refused to accept that it was autumn before this trip so I actually look forward to coming home and shop some autumn clothes, light candles at home and stay inside during the rainy days. Our flight doesn’t leave until 18 so we’ll check out, go and eat brunch and then hang out on the beach before we begin to move toward the airport. I have timed post for you until I get home, I’ll write from Sweden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!