MALIBU

IMG_67192 Los Angeles & Vegas 20149IMG_67262IMG_72842Los Angeles & Vegas 20148IMG_67992Los Angeles & Vegas 201410 IMG_73502

Här är lite bilder från vår dag i Malibu igår! Det var så himla underbart att bara ligga i en solsäng och somna, gå och bada, läsa lite, dricka en drink, somna igen osv. Det är nog faktiskt det absolut bästa jag vet! Strandlivet är verkligen något för mig, jag njuter alltid av varenda sekund och vill aldrig åka hem. Stället vi var på hette Paradise Cove, jag ska skriva mer om det i min LA-guide jag ska göra när jag kommer hem.

Here are some pictures from our day in Malibu yesterday! It was so amazingly wonderful to just be in a sunbed and fall a sleep, take a swim, read a little, have a drink, go to sleep again and so on. It’s probably my absolute favorite thing to do! Beach Life is really something for me, I always enjoy every single second, and never want to go home. The place we were at was called Paradise Cove, I’ll write more about it in my LA guide that I’ll make when I get home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!