MOVIE NIGHT

IMG_66612

Ikväll var vi så himla trötta så vi köpte hem hämtmat från Taco Bell och tittade på film på datorn i sängen. Så himla mysigt och skönt att kunna göra det när man verkligen känner för det. Semester är ju faktiskt semester och då ska man slappna av och ta det lungt också! Nu ska vi sova och ladda inför en en fullspäckad sista dag i morgon. Det vankas strandhäng i Malibu och finrestaurang i Downtown på kvällen! Godnatt fina läsare ♥

Tonight we were so tired so we bought take-away food from Taco Bell and watched movies on the computer in bed. It’s so cozy and nice to be able to do that when you really feel like it. Vacation is vacation and you should relax and take it easy too! Now it’s time to sleep and recharge for an eventful final day tomorrow. There’s beach hang in Malibu and fine dining in Downtown in the evening! Goodnight my beautiful reader ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!