KNOTTS BERRY FARM

IMG_46152 IMG_51372 IMG_45712 IMG_51342 IMG_46412 Los Angeles & Vegas 20147 IMG_45662 IMG_46102

Igår spenderade vi hela dagen på Knotts Berry Farm som är ett stort nöjesfält en timme utanför Los Angeles. Egentligen skulle vi till Six Flags men det gick inte riktigt ihop med öppettiderna så det blev detta istället. Vi var näst intill ensamma på hela nöjesfältet och behövde inte köa en enda gång, vi bara sprang ut och in till berg och dalbanorna och åkte om och om igen. En riktig barndomsdröm som gick i uppfyllelse! En berg och dalbana (den rosa på den första bilden) åkte vi 6 gånger i rad då de lät oss sitta kvar i vagnen efter varje åk. Jag var skapligt snurrig i huvudet efter det, haha. Vi åkte i alla fall allt minst en gång och hade en otroligt lyckad dag! Idag ska vi iväg till en stor outlet och se om vi hittar någon bra shopping, can’t wait!

Yesterday we spent all day at Knotts Berry Farm that is a large amusement park an hour outside of Los Angeles. From the start we wanted to go to Six Flags but couldn’t really get it together with the opening hours so we went here instead. We were almost alone on the entire fairgrounds and didn’t have to queue once, we just ran out and into the roller coasters and went over and over again. A real childhood dream come true! One roller coaster (the pink in the first picture), we went on 6 times in a row because they let us stay in the cart after each ride. I was sooo dizzy after that, haha. We tried everything at least once and had an incredible day! Today we’re going to a large outlet to see if we’ll find some good shopping. Can’t wait!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!