ELLOS COATS FOR WINTER

ellos-vinterjackor

Här har ni mina 8 vinterfavoriter från Ellos! Jackor/kappor kan ju vara mitt absoluta favoritplagg, jag kan inte få nog av att variera mig med olika färger, mönster, material och modeller. Nu de kommande veckorna kommer jag ha ett samarbete med Ellos där jag ska styla 4 av mina favoritjackor från deras vinterkollektion för 4 olika tillfällen, en i veckan i en månad. Jag tycker att det ska bli grymt kul och det hoppas jag att ni också kommer tycka! Första looken kommer upp nästa vecka, jag har inte bestämt mig riktigt än men jag tror att jag kommer styla den perfekta kappan för en utekväll. Så länge kan ni klicka er in här för att kika på jackorna!

Here are my 8 winter favorites from Ellos! Jackets/coats may well be my absolute favorite garment, I can’t get enough of pieces with different colors, designs, materials and models. The next few weeks I will have a cooporation with Ellos where I’ll style 4 of my favorite jackets from their winter collection for four different occasions, one a week for a month. I think it’ll be really fun and I hope that you will enjoy it too! The first look is coming up next week, I haven’t decided yet but I think I will style the perfect coat for a night out.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!