UNIVERSAL STUDIOS

IMG_37582IMG_43902IMG_38362IMG_38532IMG_44802IMG_38252 IMG_44012 IMG_37902 Los Angeles & Vegas 20146 IMG_37992 IMG_43632 IMG_45322

Idag blev det heldag på Universal Studios! Som alla andra dagar så har solen skinit hela dagen och vi har verkligen haft det underbart. Jag har varit på två Universal Studios förut, i Florida och i Paris, och väntade mig att det skulle vara en massa berg och dalbanor och andra åkattraktioner men här var det faktiskt nästan inga, istället var det 3D-rider, shower där man får se hur allt verkligen går till bakom film och så givetvis den långa bussturen kring kulisserna. De höll även på att spela in Castle där vi åkte förbi och vi hade turen att nästan åka på Nathan Fillion (huvudskådespelaren) så till och med guiden var starstrucked, haha. Sedan såg vi kulisser från bland annat Pirates of the Carribean, Day & Knight och Desperate Housewives. Sjukt häftig dag för en film och serieälskare som mig! Fick dock lite åk-abstinens så imorgon ska vi besöka en nöjespark med massa åkattraktioner. Natti natti!

Today we spent the whole day at Universal Studios! Like every other day the sun shone all day and we really enjoyed it. I have been in two Universal Studios before, in Florida and in Paris, and was expecting that there would be a lot of roller coasters and other rides, but here it was actually weren’t any, instead they had 3D rides, shows where you get to see how everything is really done behind the movies and, of course, the long bus tour around the scenes. They were filming for Castle where we passed by and we were lucky enough to see Nathan Fillion (main actor) so even the guide was starstrucked, haha. Then we saw scenes from Pirates of the Carribean, Day & Knight and Desperate Housewives. A reallt cool day for a movie and tv-show lover like me! Got a little ride-abstinence though so tomorrow we’ll visit a theme park with lots of rides. Nighty nighty!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Jag är en vanlig lantis-tjej som nu verkligen har fått upp ögonen för storstaden.
  Klicka er in på min blogg för att läsa om mig och mitt liv, då jag varvar de alldagliga skoldagarna med att snubbla omkring bland Stockholms alla märkesbutiker i lite för höga klackar.

  De senaste inläggen har handlat om:
  – Gina Tricot och Metro Modes Fashion-event
  – Min modellkarriär
  – Morris exklusiva butiksinvigning

  Hope you’ll like it! xxx

  http://adinakristina.wordpress.com

  Adina 2014-09-30 20:09:55 http://adinakristina.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!