Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PENINSULA

IMG_37252 IMG_37392 Los Angeles & Vegas 20145 IMG_37442 IMG_37202

God kväll/God morgon på er! Vi har haft en supermysig kväll på en himla fin rooftop restaurang här i Beverly Hills. Vi gick all in med trerätters och delade på en flaska vin, så himla mysigt och precis som semester ska vara. Nu ligger vi i sängen och tittar på lite Paradise Hotell innan vi ska sova. I morgon är en stor dag då vi ska spendera den på Universal Studios, så hiiiimla taggad! Dags att runda av, natti gott folk ♥

Good evening / Good morning to you! We’ve had a super cozy evening at an amazingly nice rooftop restaurant here in Beverly Hills. We went all in with a three-course and shared a bottle of wine, so cozy and just like a vacation should be like. Now we’re in bed watching Paradise Hotel before we’ll go to sleep. Tomorrow is a big day because we will spend it at Universal Studios, so psyched! Time to round off, nighty folks ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson