PENINSULA

IMG_37252 IMG_37392 Los Angeles & Vegas 20145 IMG_37442 IMG_37202

God kväll/God morgon på er! Vi har haft en supermysig kväll på en himla fin rooftop restaurang här i Beverly Hills. Vi gick all in med trerätters och delade på en flaska vin, så himla mysigt och precis som semester ska vara. Nu ligger vi i sängen och tittar på lite Paradise Hotell innan vi ska sova. I morgon är en stor dag då vi ska spendera den på Universal Studios, så hiiiimla taggad! Dags att runda av, natti gott folk ♥

Good evening / Good morning to you! We’ve had a super cozy evening at an amazingly nice rooftop restaurant here in Beverly Hills. We went all in with a three-course and shared a bottle of wine, so cozy and just like a vacation should be like. Now we’re in bed watching Paradise Hotel before we’ll go to sleep. Tomorrow is a big day because we will spend it at Universal Studios, so psyched! Time to round off, nighty folks ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!