BUCKET BAG

IMG_32772

New Bag: Zara

Äntligen har jag hittat en väska som jag kan varva min gamla favorit från Charles & Keith med. Jag letade efter denna i Sverige när den först kom utan framgång så jag blev överlycklig när jag fick syn på den i en butik här. Den är perfekt storlek då man får ner systemkameran i den utan problem men den är ändå inte stor. Den får invigas redan idag!

I’ve finally found a bag that can replace my old favorite from Charles & Keith. I was looking for this one in Sweden when it first came without success so I was thrilled when I saw it in a store here. It is the perfect size because you get the camera to fit without any problems but it’s still not too big.I’m so happy with it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!