TRAVEL SNAPS

instagram-fannystaaf .

Godmorgon för er, god natt för mig! Jag ligger i sängen och ska precis sova efter en mysig biokväll i Hollywood. Det finns så många filmer att se här som aldrig kommer på bio i Sverige! Filmen vi såg hette ”The Song”, tyckte den var riktigt bra! På grund av den otroligt konstiga tidsskillnaden är det väldigt svårt att uppdatera på vettiga tider men ni får gärna följa mig på Instagram så länge där jag uppdaterar lite mer om allt vi gör. Vi hörs när jag har vaknat!

Good morning for you, good night for me! I’m in bed and about to sleep after a cozy movie night in Hollywood. There are so many movies to see here that will never come out in cinemas in Sweden! The movie we saw was called ”The Song”, I thought it was really good! Because of the incredibly strange time difference, it is very difficult to update at sensible times, but you are welcome to follow me on Instagram where I update more often. Talk to you when I wake up!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Aria is the best!! my boyfriend is a pro poker player and played poker there every day for 3 years before moving to LA

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-09-27 18:54:47 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Bry dig inte om vilken tid inläggen kommer upp, det viktigaste för oss läsare är att det kommer upp inlägg oxh att dom är intressanta!

  sandra 2014-09-27 13:27:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!