MORNING SONGS

IMG_22682 Los Angeles & Vegas 20141 IMG_22102

Good morning from the most amazing bed at the ARIA in Las Vegas

Godmorgon (i er tid)! Jag tidsinställde det här till er morgon som är när det fortfarande är kväll här, jag har förmodligen precis kommit från middagen och är på väg ut för att göra det mesta av vår sista natt i Vegas! Idag (imorgon) kör vi tillbaka till LA där en massa shopping, strandhäng, besök på olika nöjesfält och annat kul väntar oss i 8 dagar till. USA är verkligen ett otroligt land där allt är extremt. Minst en gång i timmen tittar vi på varandra och säger ”Det där hade aldrig hänt i Sverige”, haha. Jag är så glad att jag får uppleva detta land igen, och helt nya delar denna gången!

Good morning Today we drive back to LA where a lot of shopping, beach days, visits to amusement parks and much more fun awaits us for 8 days. The United States is really an incredible country where everything is extreme. At least once an hour, we look at each other and say, ”That would never happened in Sweden”, haha. I’m so glad I get to experience this country again, and brand new parts of it this time!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!