Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MORNING SONGS

IMG_22682 Los Angeles & Vegas 20141 IMG_22102

Good morning from the most amazing bed at the ARIA in Las Vegas

Godmorgon (i er tid)! Jag tidsinställde det här till er morgon som är när det fortfarande är kväll här, jag har förmodligen precis kommit från middagen och är på väg ut för att göra det mesta av vår sista natt i Vegas! Idag (imorgon) kör vi tillbaka till LA där en massa shopping, strandhäng, besök på olika nöjesfält och annat kul väntar oss i 8 dagar till. USA är verkligen ett otroligt land där allt är extremt. Minst en gång i timmen tittar vi på varandra och säger ”Det där hade aldrig hänt i Sverige”, haha. Jag är så glad att jag får uppleva detta land igen, och helt nya delar denna gången!

Good morning Today we drive back to LA where a lot of shopping, beach days, visits to amusement parks and much more fun awaits us for 8 days. The United States is really an incredible country where everything is extreme. At least once an hour, we look at each other and say, ”That would never happened in Sweden”, haha. I’m so glad I get to experience this country again, and brand new parts of it this time!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson