Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ARIA POOL

IMG_23492 IMG_24932 IMG_24442IMG_25942Los Angeles & Vegas 20142

Igår hängde vi hela dagen vid en av Aria’s pooler (japp, det finns 4). Det var såååå skönt att bara ligga i en solstol, läsa skvallertidningar, bada, hinka i sig vatten och mysa. Jag älskar alla dessa amerikanska skvallertidningar, så mycket roligare än de vi har hemma! Får nog köpa med mig ett gäng som jag kan ha nästa gång jag ska till frisören (min heliga skvallertidningstid). Det är i alla fall gaaalet varmt här i Vegas (surprise surprise), mycket varmare än vad jag hade förväntat mig! Springer helst i bikini dygnet runt. Hur som helst, vi hörs från LA!

Yesterday we hung out all day at one of the Aria’s amazing pools (yes, there are 4). It was soooo good to just lie down, read magazines, swim, drink a lot of water and take it easy. I love all these American gossip magazines, so much more fun than the ones we have at home! I will probably buy a bunch that I can bring next time I’m going to the hairdresser (my holy gossip magazine time). I’ll write again from LA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding