ARIA POOL

IMG_23492 IMG_24932 IMG_24442IMG_25942Los Angeles & Vegas 20142

Igår hängde vi hela dagen vid en av Aria’s pooler (japp, det finns 4). Det var såååå skönt att bara ligga i en solstol, läsa skvallertidningar, bada, hinka i sig vatten och mysa. Jag älskar alla dessa amerikanska skvallertidningar, så mycket roligare än de vi har hemma! Får nog köpa med mig ett gäng som jag kan ha nästa gång jag ska till frisören (min heliga skvallertidningstid). Det är i alla fall gaaalet varmt här i Vegas (surprise surprise), mycket varmare än vad jag hade förväntat mig! Springer helst i bikini dygnet runt. Hur som helst, vi hörs från LA!

Yesterday we hung out all day at one of the Aria’s amazing pools (yes, there are 4). It was soooo good to just lie down, read magazines, swim, drink a lot of water and take it easy. I love all these American gossip magazines, so much more fun than the ones we have at home! I will probably buy a bunch that I can bring next time I’m going to the hairdresser (my holy gossip magazine time). I’ll write again from LA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!