WATCH ME

.. guld

ALDO/Olivia Burton/Michael Kors

 

.. silver

ASOS/Vince Camuto/Michael Kors

 

.. rose

ASOS/Olivia Burton/Marc by Marc Jacobs

_______________________________________________________

Ibland när jag inte har någon aning om vad jag ska skriva så brukar jag fråga Jesper om han har någon bra idé. För det mesta fjantar han sig bara och ger mig oseriösa förslag men ibland kommer det ett och annat användbart, så det är ändå värt att fortsätta fråga. Nu har jag varje gång jag frågat den senaste månaden fått samma svar, ”Gör en liten klockspecial”, och jag svarar ”Ja, det kan jag göra någon gång. Har du något mer förslag?”, ”Gör en klockspecial”, haha. Så här kommer en liten klockspecial i Lyx/Mellan/Budget-format. Nu är jag riktigt spänd på vilket förslag som ska komma nästa gång jag frågar nu när han inte kan svara detta längre (;

Sometimes when I don’t have any idea of what to write I usually ask Jesper if he has any ideas. Mostly he just gives me silly suggestions but sometimes there’s a few useful ones, so it is still worth continuing to ask him. Every time I’ve asked him the last month he has given me the same answer, ”Make a watch special”, and I reply, ”Yes, I can do that sometime. Do you have any more suggestions?”, ”Make a watch special”, haha. So here’s a little post about watches in Luxury/ Medium/Budget format. Now I’m really excited about what he will say next time I ask now that he can’t answer this anymore (;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!