LOS ANGELES, HERE WE COME!

losangeles1 losangeles2 losangeles3

Nu sitter vi på Arlanda och väntar på att få boarda vårt flyg, jag är så övertaggad så att jag knappt kan sitta still! Haha. Jag har nog aldrig varit såhär förväntansfull inför en resa förut, jag tror att det kommer bli så himla grymt. Vi landar klockan 16.00 i Los Angeles så det kommer vara som att den här flygningen bara tog två timmar med tanke på tidskillnaden så det känns jättebra att inte missa någon tid nu. Jag har tidsinställt inlägg fram till onsdag kväll så att jag hinner med flygningen, packa upp, försöka komma in i tiden och landa lite när vi kommer fram utan att behöva oroa mig för uppdateringar. Så ha två underbara dagar nu så skriver jag ”live” igen på onsdag!

Now we are sitting at the airport, waiting to board our flight. I’m so psyched that I can hardly sit still! Haha. I’ve never been this excited for a trip before, I think it will be awesome. We land at 16.00 in Los Angeles so it will be like this the flight only took two hours, given the time difference, so it feels great not to miss anything now. I have timed posts until Wednesday evening so that I have time for the flight, to unpack and land a little when we get there without having to worry about updates. So have two wonderful days now and I’ll write ”live” again on Wednesday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • +1 på att åka till SB över en dag! Tar typ 2 timmar med bil från LA bara! Bästa staden!!
  Förövrigt, tänk inte alls på att du måste uppdatera bloggen, herregud, njut bara!!! Bättre att du njuter, tar bilder och skriver grymma inlägg om resan sedan! Vi klarar oss! 😉 Nu har du semester!! 😀

  Tvilda 2014-09-23 16:59:16
  Svara
 • Men vad skoj! Välkommen hit, är det något du undrar över är det bara att kontakta mig 🙂 KRAM

  Sofia 2014-09-23 07:21:32 http://byfia.com
  Svara
 • Om ni har möjlighet, åk upp till Santa Barbara! Jag pluggar här på SBCC och det är verkligen världens mysigaste ställe som verkligen är värt att besöka! Här finns allt möjligt, fint skolområde som ligger alldeles vid havet, en lång strand med en pir, mysig shoppinggata och galna collegefester! Verkligen värt ett besök!!

  Julia 2014-09-23 05:52:22
  Svara
 • can’t wait to have you in LA!! the weather is hot!

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-09-22 16:26:17 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Wanna come with youuu. 🙂 Have a great time!! Love from Germany, Lali

  Lali 2014-09-22 14:11:46 http://www.cestlali.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!