LASHES

IMG_02212IMG_02692IMG_03252

Sweater: Finders Keepers

Godmorgon! Igår var jag och gjorde fransförlängning igen på Sweet Ambrosia! Jag har ju haft ett uppehåll nu på ett halvår för att vila fransarna men nu kände jag att det var dags igen lagom till resan. Som vanligt är jag supernöjd! De har alltid den gulligaste personalen och snyggaste resultatet. De hade även börjat med 3D-fransar sedan jag var där sist vilket innebär att man sätter en tunnare frans på den vanliga lösfransen för mer effekt. Jag provade dock inte detta nu då jag gillar när det ser lite mer naturligt ut. Nu: Time for work. Jag och Matilda ska träffas tidigt så att vi hinner med en frukostdate innan vi öppnar!

Good morning! Yesterday I did eyelash extensions again at Sweet Ambrosia! I’ve had a break now for 6 months to rest my lashes but now I felt like doing it again just in time for the trip. As usual, I am super happy with the result! They always have the cutest staff and best looking result at Sweet Ambrosia. They had started doing 3D lashes since I was there the last time, which means putting thinner lashes at the lashes for more power. I didn’t try it this time but maybe next. Now: Time for work.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!