DINNER WITH METRO MODE

IMG_01312 Vardagsbilder höst & vinter 20149 IMG_01572 IMG_01432 IMG_01682

Här är några bilder från när vi hade middag med Metro Mode hemma hos Carro i onsdags. Fanny och Petra hade fixat så mycket god mat så vi alla åt så vi sprack och trots det såg nästan alla fat orörda ut när vi var klara, haha. Vi hade i alla fall en riktigt härlig kväll. Nu ska jag ut i dimman för en liten make over innan resan, superspänd! Vi hörs senare idag men tills dess får ni ha en underbar fredag ♥

Here are some pictures from when we had dinner with Metro Fashion in Carro’s apartment this Wednesday. Fanny and Petra had made so much food, so we all ate more than we could take and it looked almost untouched when we were done anyways, haha. We had a really lovely evening. Now I’m going out in the fog for a little make over before the trip, super excited! Talk to you later today, but until then, have a wonderful Friday ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!