THURSDAY AT HOME

IMG_99222 IMG_00892 Bloggbilder hv147 IMG_99262 IMG_99562 uIMG_01072 Bloggbilder hv148 IMG_99482

Hej och välkommen säger jag till min nya bloggbredd! Äntligen finns det plats för att publicera större bilder, hoppas att ni gillar det! Idag har jag bara hängt hemma i lägenheten i mina tofflor. Jag har storstädat, sorterat upp gammal post som jag av någon anledning alltid sparar på och börjat planera min packning. Något hemskt hände igår, min kusin gick bort så idag är det stor sorg i hela min släkt. Många har samlats i Falun hos min faster och syskonen men jag som inte hade möjlighet att åka har suttit i telefon halva dagen och pratat minnen. Jag tror att jag fortfarande är i någon slags chock, hur kan en person bara inte finnas mer? Hur kan en så ung person bara få livet bortdraget ifrån sig? Det är för hemskt för att kunna smälta. Hon brukade läsa min blogg så jag får hoppas att hon gör det nu med, vart hon än är, så att jag kan säga hejdå och vila i frid. ♥

Today I’ve just been hanging in my apartment in my slippers. I have cleaned, sorted up old mail that I for some reason always keep and started to plan my packing. Something terrible happened yesterday, my cousin passed away. Many of my relatives have gathered in Falun with my aunt and my cousin’s siblings but I wasn’t able to go so I’ve been on the phone half the day talking memories. I think I’m still in some sort of shock, how can a person just not exist any more? How can such a young person just get her life taken away? It’s too horrible to understand. ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!