HÖSTENS INKÖPSLISTA

inkopslista-host14

New Leather jacket (here), Black jeans (here), Gray Knit (here), Canada Scarf (here), Thigh high boots (here), Camel Knit (here), Golden pearl rings (here), Bucket bag (here)

Hösten närmar sig och min inköpslista blir bara längre och längre. Jag hoppas på att kunna bocka av några av dessa i USA, väskan och halsduken känns viktigast, nyckelaccessoarer. Annars har jag egentligen inte kommit in i höstklädsmoodet än då jag fortfarande planerar sommaroutfits inför resan men när jag kommer hem antar jag att allt kommer komma i en enda stor våg och jag kommer vilja ha på mig allt på en och samma gång. Det kan ju bli spännande, haha. Vad står på eran inköpslista?

Autumn is approaching and my shopping list is getting longer and longer. I hope to be able to find some of those things in the US, the bag and the scarf feels most important, key accessories. Otherwise, I haven’t really got into the ”fall-clothes-mood” yet cause I’m still planning summer outfits for the trip but when I get home I guess it will all come in one big wave and I will like to wear everything at the same time. What’s on your shopping lists?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Mattips i USA: Buffalo Wild Wings – världens godaste chicken wings med honey barbequesmak!

  Länkarna verkar inte riktigt funka, de leder in på den allmänna hemsidan (t ex den beiga polotröjan leder inte in på den specifika tröjans sida)

  Anna 2014-09-17 12:29:30
  Svara
 • Justja: mattips! Ni måste äta på Chipotle om ni gillar mexikanskt och Umami burger (prova tryffelburgaren, godaste jag har ätit någonsin tror jag.) KRAM

  Therese 2014-09-17 11:06:00 http://erikatherese.blogg.se
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tusen tack för alla tips! 😀 Jag titta närmare på dessa och skriva ner lite innan vi åker.

   Bil har vi dock redan bokat så det är färdigt, vi fick en fin bil för ca 4000 i 12 dagar, så då var det riktigt bra då! 😀

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-09-17 16:57:25
   Svara
 • Är det till LA du ska? Var där nu i augusti och har så många tips du borde se/göra!!

  För shopping är det bästa stället (tycker jag)
  – beverly center, gigantiskt och mittemot ligger nordstrom rack/cvs osv.
  – söndagar: fairfax market. Hålls på fairfax highschool’s parkering (korsningen melrose avenue/fairfax) Finns leviss horts för 10 dollar, massa vintage, smycken, möbler, ja allt du kan tänka dig.
  – cvs/walgreens – har smink och ansiktsprodukter superbilligt. är ett ”pharmacy” men har egentligen allt möjligt
  – om du ska köpa nike så kolla på andra skobutiker som Shieke där det är mycket billigare än Footlocker
  – ZARA är dyrare i USA än hemma, just so you know!
  – åk till Outlets(finns massor, bara googla) så värt speciellt om du vill köpa märken som Micheal Kors

  Om ni ska hyra bil rekommenderar jag att hyra via Kilroy som är svenskt, vi ringde upp dem från USA (inte så smart kanske) och bokade vi dem. De mailar kontraktet och kvittot och allt, så hämtar man ut bilen på Alamo. De tar inga extra avgifter för förare under 25, att man är fler än en förare, för den viktigaste försäkringen osv. Vi hyrde 10 dagar och det kostade 4800 totalt medan när man går till Alamo/Enterprise exempelvis kostar det närmare 8-900 dollar för en vecka. Tips!

  Om ni inte ska hyra bil rekommenderar jag att använda Uber, om du inte vad vad det är så googla! Ladda ner appen och beställ en taxi, är svinbilligt sätt att ta sig runt då det ofta krävs bil och lokaltrafiken är inget att hänga i julgran.

  Hoppas du får världens bästa resa, LA är fantastiskt verkligen! Kram

  Therese 2014-09-17 11:00:32 http://erikatherese.blogg.se
  Svara
 • På min inköpslista står en grå stickad polotröja, nya boots och den perfekta halsduken, som jag dock inte hittat än hah!

  Ska med till USA senare sådär tänkte jag bocka av väska bland annat. 🙂

  Emmy 2014-09-17 10:35:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!