6 MORE DAYS

beach

Only 6 more days until I’m at a beach again….

Idag är det bara 6 dagar kvar tills jag ligger på en solig strand igen, can’t wait! Jag känner verkligen på mig att denna resa kommer bli något utöver det vanliga då det inte bara kommer vara strandhäng eller fullspäckat schema utan något mittemellan. Idag har jag sovmorgon så jag har bokat Vegas-hotell och shoppat lite på Nelly’s rea till resan. En ny klänning och två par nya shorts blev det! Ett par shorts ser ut som den modell jag har försökt hitta i flera år så jag håller tummarna men vågar inte hoppas på för mycket. Hur som helst, dags för sista arbetsdagen innan några dagars ledighet. Let’s go!

Today it’s only 6 days left until I am lying on a sunny beach again, can’t wait! I really feel that this trip will be something out of the ordinary. Today I start work late so I made a hotel reservation for Vegas and shopped a little on Nelly’s sale for the trip. A new dress and two pairs of new shorts! A pair of shorts looks like the model I have tried to find for several years so I’m keeping my fingers crossed. Anyway, time for the last day at work before a few days off. Let’s go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!