STHLM TAPAS

IMG_98332 IMG_98742 Vardagsbilder höst & vinter 20148 IMG_98632 IMG_98762

Godmorgon! Igår fyllde min fina mamma år så vi var ute och åt födelsedagsmiddag på STHLM Tapas, mycket trevligt! Vi pratade mycket om Australien, Jespers nya skola och givetvis valet som ständigt följdes via mobilen. Måndagar är ju vanligtvis min ”börja sent, sluta sent”-dag men jag har fått byta mina tider så från och med nu är det tidig start på måndagar. Med andra ord så behöver jag rusa nu, men vi hörs senare under dagen! Puss och ha en riktigt härlig måndag alla underbaringar ♥

Good morning! Yesterday was my lovely mom’s birthday so we had a birthday dinner at STHLM Tapas, very nice! We talked a lot about Australia, Jesper’s new school and of course the selection that we constantly monitored via our phones. Mondays’s usually my ”start late, finish late”-day at work but I had to change my schedule so from now on it’s early start on Mondays. In other words, I need to go now, but I’ll write later! Big hugs and have a really lovely Monday all you wonderful readers ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!