Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

STHLM TAPAS

IMG_98332 IMG_98742 Vardagsbilder höst & vinter 20148 IMG_98632 IMG_98762

Godmorgon! Igår fyllde min fina mamma år så vi var ute och åt födelsedagsmiddag på STHLM Tapas, mycket trevligt! Vi pratade mycket om Australien, Jespers nya skola och givetvis valet som ständigt följdes via mobilen. Måndagar är ju vanligtvis min ”börja sent, sluta sent”-dag men jag har fått byta mina tider så från och med nu är det tidig start på måndagar. Med andra ord så behöver jag rusa nu, men vi hörs senare under dagen! Puss och ha en riktigt härlig måndag alla underbaringar ♥

Good morning! Yesterday was my lovely mom’s birthday so we had a birthday dinner at STHLM Tapas, very nice! We talked a lot about Australia, Jesper’s new school and of course the selection that we constantly monitored via our phones. Mondays’s usually my ”start late, finish late”-day at work but I had to change my schedule so from now on it’s early start on Mondays. In other words, I need to go now, but I’ll write later! Big hugs and have a really lovely Monday all you wonderful readers ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson