5 THINGS

IMG_96492

En bukett jag gjorde tidigare i veckan! I morgon kommer en tutorial på hur jag gjorde.

A bouquet I made earlier this week! Tomorrow I’ll publish a tutorial of how I did it. 

IMG_98242

Fick hem 6 fina mappar från Kate Spade New York som jag beställde för några veckor sedan. Nu ska det bli ordning och reda minsann!

Got these 6 folders from Kate Spade New York that I ordered a few weeks ago. My new life with organised papers starts now!

IMG_52952

Ännu en sashimi på Diplomat. Fööör god.

Another sashimi at Diplomat. Tooo good. 

Bloggbilder hv146

Två par nya örhängen från Antikt som jag köpte för ett tag sedan! Jag har inte använt örhängen på flera år så jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag köpte dessa men jag har faktiskt använt dem! Så dessa och mina dubbelpärlor turas om i öronen nu.

Two new pair of earrings from Antikt that I bought a while ago! I haven’t used earrings in several years so I don’t really know what I was thinking when I bought these but I’ve actually worn them! So these and my double pearls take turns in my ears now.

IMG_6977(2)

Måste bara tipsa om detta supermysiga slott som vi bodde på två nätter nu när vi var i Frankrike. Det heter Chateau D’Etoges och ligger mitt i champagnedistriktet. Helt klart bästa boendet om ni ska resa dit!

I just have to tell about this super cozy castle that we stayed at for two nights when we were in France. It’s called Chateau D’Etoges and is located in the heart of Champagne. Clearly the best accommodation for you are going to travel there!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!