LET’S HAVE A GREAT WEEKEND!

fridayinspo1 fridayinspo2 fridayinspo3

Lite inspirationsbilder inför helgen! Jag önskar att min helg skulle se ut såhär med frukost i sängen, höstlöv, stickade tröjor och drinkar i pälsjacka men tyvärr ska jag jobba hela helgen. Men idag är jag ledig och SOM jag har längtat efter den här dagen! Det är första dagen på väldigt länge som jag är ledig utan något planerat. Annars är det alltid massa möten och saker att fixa men idag ska jag bara stanna inne i mjukiskläder och förbereda med lite inlägg inför mina jobbdagar, se sista avsnittet av Mistresses, läsa ut min bok och skämma bort mig själv med någon lyxig lunch.

Some inspiration pictures for the weekend! I wish that my weekend would look like this with breakfast in bed, autumn leaves, sweaters and drinks in fur jackets but unfortunately I’ll work all weekend. But today is my day off and I have longed for this day! It is the first day in a long time that I’m free from work, without something planned. Otherwise I always have lot of meetings and things to fix but today I’ll just stay inside in sweats and prepare some post for my working days, see the last episode of Mistresses, finish my book and have a tasty lunch.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!