10 SERIER ATT SE MED POJKVÄNNEN

I våras skrev jag en lista med filmer som fungerar att se med pojkvännen och det var mycket uppskattat av er. Det verkar som att det inte bara är jag och Jesper som har det problemet! Dock så ser vi oftare på serier när vi tittar på TV tillsammans. Delvis för att då behöver vi bara komma överrens någon gång i halvåret så har vi klart vad vi ska titta på framöver sedan och delvis för att avsnitten är kortare än filmer och ibland passar det bättre när man inte riktigt har tid. Så, här kommer en lista på 10 serier som vi sett tillsammans som båda har gillat! Har ni några tips får ni gärna skriva dem i kommentarsfältet.

This spring I made a list of films that you can watch with your boyfriend and it was much appreciated by you. It seems like it’s not just me and Jesper who has that problem! However, we mostly watch series when we are watching TV together. Partly because then we just need to agree on something once every six months and partly because the episodes are shorter than movies, and sometimes it is better when you do not really have time. So, here’s a list of 10 series we have watched together that both of us liked! If you have any tips, please feel free to write them in the comment section.

serier1

The O.C

För mig är The OC den perfekta serien på alla sätt och vis och det är nog också den enda i den här genren som jag har fått Jesper att vilja se. Han har dissat alla andra liknande serier men gillade OC, ännu ett tecken på att den är oslagbar! Mycket drama, kärlek och fokus kring relationer. 

True Detective

Detta var Jespers val som jag gick med på för att få igenom ett av mina, haha. Det är en otroligt välgjort och spännande serie som en mordutredning som jag tyckte var riktigt bra men den är även väldigt mörkt. Jesper älskade den dock sönder och samman och har den högt upp på sin topplista. 

serier2

Suits

Från början var jag väldigt skeptisk till Suits och det är fortfarande inte en av mina favoriter men jag gillar den ändå och vill alltid se alla nya avsnitt direkt. Det har en liten del av allt hela enkelt och är den perfekta kompromissen. 

New Girl

Jag kommer ihåg att jag tyckte det var så himla skönt när vi började titta på New Girl. Allt vi hade sett innan var så himla mörkt, djupt och seriöst så detta kändes nästan som en lättnad. Supermysig och riktigt rolig så att vi skrattar båda två. 

serier3

Homeland

Med Homeland kom vi verkligen mitt i prick! Vi båda älskar den och såg alla tre säsongerna i ett svep. Spännande, välgjord, grymt skådespel, intressanta relationer och blir aldrig tråkig. 

Chicago Fire

Denna kollar vi på just nu! Detta är nog så nära The OC man kan komma om man ska få killen att titta på det. Det är ett drama med mycket fokus på relationerna men handlar även mycket om livet som brandman och det som hör till. 

serier4

Orange is the new black

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om den här serien så jag kör med klassikern ”beskriv med tre ord” . Bra, annorlunda och beroendeframkallande.

Orphan Black

Väldigt spännande serie som jag från början började titta på själv men sedan tyckte jag att det var för läskigt så jag bad Jesper se den med mig, haha. Sedan måste jag bara skriva ett litet extra plus för skådespeleriet, utan tvekan det bästa jag har sett!

serier5

Scandal

Scandal tycker egentligen jag mer om än Jesper men han tycker ändå att den är okej att se på när det kommit ut nya avsnitt. Första säsongerna var grymma men nu har den tyvärr tappat lite. Får se om vi fortsätter med denna! 

Game of Thrones

Och så det bästa till sist, Älskade Game of Thrones. No words needed. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!