PARIS STREETS

Outfits September 201415

Klänning: Zara, Slip On’s: Bronx, Väska: Charles & Keith

Dress: Zara, Slip On’s: Bronx, Bag: Charles & Keith

Hejsan! Idag är jag hemma hos Matilda och provar på lite nya, roliga recept, fotar och planerar för lite kommande grejer här på bloggen. Hon har även hjälpt mig att fota en liten tutorial till er som ni ska få senare i veckan! Ovan har ni bilder på vad jag hade på mig sista dagen i Paris. Festlig fodralklänning fungerar super till vardags om man klär ner den med ett par sneakers och pilotisar. Som ni ser på bilderna så hade även hösten börjat smyga sig på i Frankrike då många träd gulnat och löv täckte gatorna. Jag vill inte erkänna det men det fick magen att pirra lite. Jag älskar ju faktiskt hösten!

Hi there! Today I’m at Matilda’s to try out some new recipes, take pictures and plans for some upcoming stuff here on the blog. She has helped me to shoot a little tutorial for you as well that I will publish later this week! Above you can see pictures of what I was wearing the last day in Paris. The cocktail dress works great for everyday use if you dress it down with a pair of sneakers and aviator sunglasses. As you can see in the pictures it had started to look like fall in France because many trees were yellow and leaves covered streets. I do not want to admit it but it got my stomach to tingle. I actually love the fall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag förstår att du får inspiration från andra bloggar, tidningar och ja, egentligen från allt. Men har du inget speciellt sätt för att komma på vad du ska blogga om? Jag försöker uppdatera min blogg 2 gånger/dag men det blir bara värre och värre – har sådan bloggtorka så det är inte sant! Har du något tips? 🙂

  Moa - hobbyfotograf 2014-09-15 16:11:59 http://moahakansdotter.blogg.se
  Svara
 • great paris casual look

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-09-10 19:09:54 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!