AFTERNOON IN PARIS

IMG_89542 IMG_89952 Frankrike 20146 IMG_88622 IMG_89152 IMG_89052 IMG_88782 IMG_88842 Frankrike 20145

Godmorgon! Här är lite bilder från igår när vi spenderade eftermiddagen i Paris. Nu ska vi packa ihop våra saker och åka till flygplatsen för att flyga hem. Det ska bli skönt att komma hem till Jesper, rutiner och att slippa leva ur en resväska ett tag. Jag vill även komma tillbaka till mina bloggvanor igen, det känns som att jag precis hade kommit igång nu efter sommaren så blev jag liksom avbruten mitt i, haha. Men, tomorrow I’m back to normal! Hörs då!

Good morning! Here are some pictures from yesterday when we spent the afternoon in Paris. Now we’ll pack up our things and head to the airport to fly home. It will be nice to come home to Jesper, everyday life and not have to live out of a suitcase for a while. I also want to get back to my blogging habits again, it feels like I just got started again now after the summer and now I’m back to square one. But, tomorrow I’m back to normal! I’ll write from Sweden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!