TURIST FÖR EN DAG

IMG_84982 IMG_85392 IMG_85482 IMG_85562 Frankrike 20144 IMG_85642 IMG_85782

Godmorgon! Igår var vi typiska turister och åkte till medeltidsstaden ”Mont San Michel” som är byggd på ett berg mitt ute på en strand. På kvällen, natten och morgonen är ön helt omgiven av vatten så förr i tiden kunde man bara komma dit på dagen, men nu fanns det ju så klart broar. Vi var uppe i det stora klostret och åt svartvinbärssorbet i solen men sedan fick jag nog, jag har väldigt svårt för att trängas med så många människor länge. Nu har vi packat ihop bilen och styr den tillbaka mot Paris, vi hörs där!

Good morning! Yesterday we were typical tourists and went to the medieval town of ”Mont San Michel” which is built on a mountain in the middle of a beach. In the evening, night and morning the island is completely surrounded by water, so in the old days you could only get there during the day, but now they have bridges. We went up to the great monastery and had black currant sorbet in the sun, but then I wanted to go back to the hotel, I find it extremely difficult to be in a big crowd for a long time. Now we’ve packed up the car and will go back to Paris, I’ll write from there!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!