NIGHT POST

staaf-family

Hej på er! Här kommer en liten nattbloggning. Jag ligger i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna efter en heldag i bilen. Vi bestämde oss för att åka bort till Frankrikes västkust i morse så just nu befinner vi oss i supermysiga Saint Malo. Bilderna ovan får i alla fall stå för dagen, de är tagna när vi stannade vid en strand för att äta lunch idag och jag mitt under fotningen säger ”Kan vi inte hoppa lite?” och struntar i den välbehövliga nedräkningen, haha. Nu måste jag sova, vi hörs i morgon!

Hello there! Here’s a little night post. I’m in bed and can barely keep my eyes open after a full day in the car. We decided to drive over to the west coast of France this morning, so right now we are in super cozy Saint Malo. The pictures above was taken today when we stopped at a beach for lunch and during the picture taking I say ”Let’s jump” and skipped the much needed countdown, haha. Now I have to sleep, I’ll write in the morning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!