LAST NIGHT

IMG_83932 IMG_84352 IMG_83662 Frankrike 20143 IMG_84742 IMG_84502 IMG_84522

Äntligen börjar jag få ihop lite bilder från resan! Det känns som att den mesta tiden hittills har spenderats i bilen eller i mörka Champagne-källare, haha. Inte så fotovänligt! Nu är vi i alla fall som sagt i Saint Malo och igår kväll var vi ute och åt på en skaldjursrestaurang på stranden. Det var galet gott och vi fick verkligen skaldjur så vi teg, haha. Provade både ostron, sniglar, ”riktig” hummer och snäckor för första gången. Idag tänkte vi hänga lite på stranden med våra böcker, så himla härligt. Vi hörs senare!

Finally I start getting some photos from the trip! It feels like most of the time so far has been spent in the car or in dark Champagne cellars, haha. Not that photo friendly! Now we are, like I said, in Saint Malo and last night we had dinner at a seafood restaurant on the beach. I tried both oysters, snails, ”real” lobster and shells for the first time. Today we’re going to hang out on the beach with our books, so nice. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!